Asunnon myynnissä säästää huomattavan summan kiinteistövälittäjän palkkiota (myyntihinnasta n. 2.5-4%) ja muista kuluista. On myös tärkeää huomioida alueelliset tekijät. Kun myydään vaikeita

esim. vanhoja asuntoja ”syrjäseuduilla”, tai vain ei suositussa kaupunginosassa niissä palkkiot ovat kohtuuttomia hintaan nähden. Eikä sitä motivaatiotakaan saata myyjältä löytyä. On tärkeää itsemyyjän löytää myyntikanavia, tarjoamme tätä kanavaa EtsiPalveluita, koska meillä on kokemusta asuntojen, kiinteistöjen ym. myynnin markkinoinnista (ostaja/myyjä yhdistäminen) (yli 25 vuoden ajalta).

Tämä kokemus on tänä aikana merkittävä, markkinoimme myyntikohdetta niin kauan kun kohde on myyty! Et ole myyntitehtävässä yksin, olemme kanssasi!

Kun myydään itse asunto tai muu kohde, silloin täytyy ottaa selville niistä asioista ja asiakirjoista, jotka asunnon (kiinteistön) myymiseen liittyy. Nämä eivät ole vaikeita asioita. Asuntoa esiteltäessä kiinnostuneille ostaja ehdokkaille pitää asunnon olla myyvän näköinen (ja siisti). Kaikki esitteet ja myynti-ilmoituksissa käytetyt valokuvat on oltava hyviä ja laadukkaita, että saat ostajia kiinnostumaan myynti kohteesta, keskity myynti materiaalien laatuun.

Rekiseröidy ja aloita myynti, kaupat odottavat!