Myyntiviestintä

Huom! löydät vaihtoehtoisia tapoja markkinoida  yritystäsi, mutta kun liityt hakemistoon markkinoimme yritystäsi samoilla menetelmillä liittymishinnalla. Tule mukaan sinun palveluja tarvitaan ja etsitään.

Uudenlainen tapa kohdata asiakkaat voi parhaimmillaan muuttaa koko yrityksesi tulevaisuuden. Jo pelkällä lyhyellä esittelyllä ennen asiakastapaamista saadaan merkittäviä myynnillisiä tuloksia, myös vuoropuhelun aloittaminen ennen ensimmäistä tapaamista kasvattaa omalla osuudella myynnillisiä tuloksia.

Me teemme teille uusasiakashankintaa tehostavan vuorovaikutteisen viestintäpaketin, jolla saadaan asiakkaan mielenkiinto herätettyä ennen ensimmäistä tapaamista.

Yksikään yritys maailmassa ei menesty ilman myyntiä. Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta ja peruste yrityksen kasvattamiselle ja kehittämiselle. Ilman myyntiä ei yrityksellä ole asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole yritystä.

Sinun osaamista EtsiPalveluissa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. Pienyritykset ovat tärkeitä lenkkiä talouselämässämme, yrittäjät kulkee asiakkaat edellä. Tiedämme myös miten suurta ammattitaitoa yrittäjät alallaan edustaa!

Markkinoimme kuluitta alhaalla esitellyillä tavoilla kun olet liittynyt hakemistoihin (palveluita.info, omakirppis.com, siivouspalveluita.com, etsipalveluita.com). Tärkein markkinointimme on B2B suoramarkkinointia tämä palvelu sisältyy kun olet liittynyt koko pakettiin. Teemme markkinointia omaan tahtiin, palvelu ei ole sidottu aikaan ei myöskään laajuuteen, mutta voit halutessasi markkinoida laajasti (esim. toistoja) tiedustele näistä!

 

Tavoitat helposti lisää käyttäjiä mobiiliviestinnällä

SMS mahdollistaa nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan markkinoinnille ja asiakaspalvelulle. Yli 90% kaikista SMS viesteistä luetaan kolmen minuutin sisään viestin saapumisesta – mikään muu viestinnän tapa ei kykene samaan!

Kohdennettu SMS-markkinointi on kustannustehokas lisä perinteisille markkinoinnin kanaville. Se tuo haluamasi tiedon suoraan kohderyhmän käsiin, auttaa sitouttamaan asiakkaat palveluihin ja lisää myyntiä. Meillä on laajat markkinointi tiedot asiakkaistasi, vuosikymmenien aikana kertynyt, käytä hyväksesi ainutlaatuista tilaisuutta saada lisää asiakkaita.

Esim. jos haluat markkinoida alueelle (postinumero) kotisiivouksen, ravintola tarpeisiin. Asiakkaat (esim. 1000 kpl) tai sopimuksen mukaan lähetetty SMS viesti aloitus ensimmäinen kerta, seuraavat toistokerrat edullisia! 

Pyydä tarjouksemme tiedustele info(at)etsipalveluita.com tai gsm 0400 800182 

Sähköposti markkinointi B2B

Sähköposti­markkinointi on tehokkaimpia markkinoinnin muotoja, jos viestinne on tarkasti kohdennettuja. Meillä EtsiPalveluissa teemme kohdennettuja sinun yrityksellesi räätälöityjä markkinonti viestejä. Voimme rajata ettei ylisuuria yrityksiä tule listaan eikä myöskään liian pieniä. Voimme myös toimialueen mukaisesti rajata, ehkä jätämme hammaslääkärit pois tms. mieti miten voimme tehokkaasti suunnitella kohderyhmiä markkinoinnin tarpeisiin.

Laadimme markkinointiviestin lähetämme yrityksesi tiedoilla, kaikki yhteydenotot tulee suoraan yrityksellesi.

Esim. jos haluat markkinoida alueelle (postinumero) kotisiivouksen tarpeisiin. Asiakkaat (esim. 2000 kpl) tai sopimuksen mukaan lähetetty email viesti ensimmäinen kerta, seuraavat toistokerrat huomattavasti edullisempia!

Pyydä tarjouksemme tiedustele info(at)etsipalveluita.com  tai gsm 0400 800182

B2B-Puhelinmyynti

Huippumyynti on keskittynyt vaativiin puhelinmyynnin toimeksiantoihin, kaikkein pienimmillä yrityksillä ei ole pääsyä palveluiden piiriin myynti tuotteen kiinnostavuuden ja menestymisen odotusarvo on pieni tai myyntipalvelun hinta on kohtuuttoman suuri.

Puhelinmyynti on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille heille hyödyllisestä tuotteesta. Pystymme halutessamme myymään monimutkaisiakin palveluita puhelimessa, koska ennen myynnin aloittamista perehdymme tuotteisiin perinpohjaisesti, jolloin osaamme myydä tuotteita tehokkaasti selkeästi ja täsmällisesti.

Huippumyynti auttaa niin lyhyissä markkinointikampanjoissa kuin pitkissä projekteissakin. Voit ulkoistaa meille myyntisi kokonaisuudessaan tai haluamiltasi osin. Kun olet liittynyt hakemistoihin (palveluita.info, omakirppis.com, siivouspalveluita.com, etsipalveluita.com) teemme itsestään kuluitta markkinointityötä ja puhelin myyntiä kohdistettuna, hyödyt näistä sinäkin yksistään mukana olemalla hakemistossa.

Pyydä tarjouksemme tiedustele info(at)etsipalveluita.com  tai gsm 0400 800182

"ei ole karvoihin katsomista", ennakkoluulot ovat suurimpia esteteitä edistymisessä. Ei uskoisi, olemme yhdistäneet yli 200 milj. liikekiinteistökaupoissa ostajan ja myyjän. Useita ravintola kauppoja myös yhdistetty ostaja ja myyjä, kuten valtavasti asuntokaupoissa samoin yhdistetty ostaja ja myyjä. Samoin monin eri tavoin yrityksiä ja yksityisiä ym. myös rakennusliikkeille ja rakentajille menestyneita palveluja.

Kauan sitten kun aloin yrittämisen, tietoa sai kohtaamalla toisia yrittäjiä, tietoa sai kun oli avoin ja voisi sanoa myös silmät ja korvat auki. Sinulle tämä päivä on helpompaa onhan meillä "internet", pääset salmannopeasti tiedon ja palvelun lähteelle. Mutta valinnat ovat vaikeita silti niitä on joka tapauksessa tehtävä, aina tapahtuu "kantapään kautta oppimista" niin kävi myös minulle ja monille... monille muillekin.

Nyt siihen...kauan sitten asiakashankinta oli erittäin tärkeää usein luotettiin hyvän palvelun kertomisesta eteenpäin. Minä ajattelin aina parhaita välineitä "olla puhelinsoiton päässä" ja palvelu 24/7 siis aina tavoitettavana. Eräänä päivänä minuun otti yhteyttä myyjä, kuten monet muutkin. Olin kuulolla en halveksinut myyjiä edusti mitä palvelua tahansa. Tämä myyjä tarjosi autopuhelinta joka oli silloin alkuaikoina mielettömän kallita siksi en myös nähnyt enkä kuullut sitä monella olevankaan. Viikon aikana kiinnostukseni valtasi niin paljon, että hankin puhelimen autoon kiinteänä versiona. Sain paljon arvostelua "huonosta hankinnasta" muilta yrittäjiltä, sekä läheisiltä ihmisiltä.

Stten vähän myöhemmin vain vähän...olimme lähdössä asiakkaan luota. Muistan kello ajan 19.00 illalla, olimme parkkiruudussa kun puhelin soi ensimmäisen kerran, vaimoni vastasi ymmärsin keskustelusta, että haluttiin yritykseltämme tarjous. Emme siinä vielä ymmärtänyt puhelun merkitystä, mutta tehdessämme palvelu sopimuksen selkeni meille miten suuri kokonaisuus oli kohdannut meitä. Tämä sopimus kesti vuosikausia ja oli koko yrityksemme runko, palvelimme yli 22 vuotta sopimus oli niin kauan voimassa. Tätä ei olisi tullut jos olisin ollut "ennakkoluuloinen" jopa kaikki tietävä, olin kiitollinen puhelimen esitelleelle henkilölle.