Pienen yrityksen markkinointi tehdään pienellä budjetilla. Mainostilan ostaminen lehdistä, televisiosta tai radiosta on pienelle yritykselle mahdotonta, siksi markkinoinnin painopiste täytyy olla muualla kuin mainonnassa.

Mainostaminen on vain pieni osa siitä, mitä kaikkea yrityksen markkinointiin liittyy.

Pienen yrityksen markkinointi eroaa suurista yrityksistä selvemmin mainosbudjetin koossa. Yrittäjän intohimo on pienen yrityksen vahvuus, sillä yrittäjän rakkaus tekemiseen näkyy kaikessa tämä on erottuva tekijä verrattuna suuriin yrityksiin. Markkinointia tehdään pienessä yrityksessä luonnostaan ihmiseltä ihmiselle, kun suuressa yrityksessä markkinointi on helposti kasvotonta ja kohdistettu suurelle yleisölle.

Pienen yrityksen markkinointi on tehokkaimmillaan verkossa (tutustu EtsiPalveluita palveluun), oli kyse sitten online myymälästä tai kivijalkamyymälästä meidän avulla olet mukana digimarkkinoinnissa koko Suomen alueella tai oman yrityksesi lähipiirissä. omaKirppis hakemiston strategia on ainutlaatuista yrityksesi löytyy myös niillä hakusanoilla, joilla asiakkaasi tietoa verkosta hakee. Rakennamme brändiäsi ja asiakaspalveluasi sisältömarkkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen median avulla.

Tarjoamme hyötyä ja apua asiakkaillesi meidän jokaisessa kanavassa. Verkossa pieni yritys on ketterämpi kuin mahdollinen suuri. Kun digimarkkinoinnin hoitaa hyvin, on pienellä yrityksellä mahdollisuus kilpailla suurempienkin yritysten kanssa, älä aliarvioi itseäsi älä myöskään meidän EtsiPalveluita ym. apua yrityksellesi.

Sinun yrityksen markkinointi ei missään nimessä rajoitu kylttiin oven pielessä. Kyse on kokonaisuudesta, joka lähtee liikkeelle strategisista valinnoista ole yhteydessä EtsiPalveluita hakemistoon ja markkinointiin kerromme lisää mielellämme.