Me hakemistossa keskitytään yhteisön rakentamiseen enemmän, kuin yleisön rakentamiseen! Yksi tärkeimmistä tiedoista yhteisön rakentamiseksi on kuunnella ja vastata aktiivisesti asiakkaiden ja yritysten tarpeeseen.

Se tarkoittaa palvelemista yhteisölle todellisen kiinnostuksen herättämiseksi. Siksi vaikka yleisön rakentaminen on olennaista kiinnostuksen keräämiseksi yritystäsi kohtaan, yhteisön rakentaminen on seuraava askel todellisen yhteyden luomiseen asiakkaisiin. Meillä on väliä millaista yhteisöä rakennamme, tämän täytyy palvella ja tukea mukana olevia ihmisiä ja yrityksiä. Uskomme että ilman yhteisöä jahtaisimme aina käyttäjiä ja asiakkaita, kuitenkin tiedämme yhteisön kanssa ihmiset tulevat luoksesi, luoksemme.

 Yleisön rakentaminen on yhtä kuin luottamusta herättävän ryhmän rakentaminen. Tämä on hakemistomme päämäärä tietysti haastavimpia mutta palkitsevimpia piirteitä. Kun luomme luottamusta, yhteydenpito käyttäjiin tulee vaivatonta. Yhteisön rakentaminen antaa yrityksellesi mahdollisuuden rakentaa asiakasuskollisuutta ja brändin tunnettuvuutta. Kuluttajat haluavat tuntea olevansa osa jotain hyödyllistä, oikeaa tai kelvollista tehdessään ostoksia.

"Onnelliset asiakkaat voivat olla yrityksesi suurin omaisuus". Tyytyväisten asiakkaiden yhteisö voi johtaa uskollisiin asiakkaisiin ja jopa brändin puolesta puhujiin. omaKirppis hakemistoa emme halua rakentaa yksistään tuotepäivityksen tai myyntipaikkojen esittämiseen, tämä tapa yksistään ei ole sitä yhteisöä jota etsimme. Vahva yhteisö on paikka, jossa asiakkaat (käyttäjät) voivat jakaa tietoja, esittää kysymyksiä ja auttaa toisiaan.

EtsiPalveluita hakemisto on erittäin monipuolinen, rakennamme sitä etenkin sisältäpäin jatkuvasti. Hakemiston kehittäminen edelleen palvelee käyttäjiä merkittävästi. Sinun täytyy perehtyä hakemistoon ajatuksella, tutustua  ajan kanssa. Kun tulee kysymyksiä ja uusia ajatuksia, esitä niitä meille.