Yrittäjänä tekemistä eläkepäiviin, eläkeikäiset perustavat tänä aikana uusia yrityksiä enemmän kuin koskaan. Ikääntyvien terveys ja kunto sallivat tekemisen ja kauan työuraa tehneenä eläkkeellä oleminen alkaa ”painostamaan” kaipaa tekemistä.

Usein ei ole estetä yrittäjäksi ryhtymiselle, koska työt ja työolosuhteet ovat parempia lisäksi tehdyt työt on ollut entistä kevyempiä. Useammat eläkeläiset on säästynyt työuransa aikana työtapaturmilta, rasitusvammoilta ja ammattitaudeilta.

Eläkkeen koittaessa ei töitä useinkaan tarvitse enää tehdä tullakseen toimeen, mutta yksi osa syy kaipaamaansa tekemiseen on myös ”terveyden ylläpitäminen” kun on varoja maksaa terveydenhuollosta saavuttaa kivuttoman tasapainon elämäänsä.

Eläkeiässä yrittäminen on hyvä vaihtoehto myös kerryttää lisätuloja eläkkeen rinnalle. Monet ovat aloittaneet monenlaisen sijoitustoiminnan lisääntyneiden varojen seurauksena, myös monet pystyneet matkustamaan paikkoihin mihin aikaisemmin ei voinut kuvitellakaan, nyt haaveista pystytään tekemään totta.

Ilmoita yrityksesi Rekisteröidy ensin